Ioga Aèri Wellness Mas La Llum


Ioga aeri a través del mètode ioga trapeze. Gaudeix d'un divertit 
entrenament de Força, Flexibilitat, Equilibri i Consciència
classes presencials o Online. 

Força, Flexibilitat, Equilibri i Consciència Corporal

Gaudeix d'un complet entrenament que combina el ioga en suspensió, el fitness i la dansa per a tonificar el teu cos, augmentar el rang de mobilitat i flexibilitat, equilibri i consciència corporal.

Equilibri i consciència corporal

El treball en suspensió et permet explorar la capacitat de moviment del teu cos prenent així major consciència corporal. Al treballar amb un element extern en moviment augmentes la concentració en el cos i practiques l'equilibri. 

Tonificació

La combinació de les sèries d'exercicis de força i flexibilitat tonifica el teu cos de manera saludable, mantenint el sistema musculo-esquelètic sa i en bona forma. El ioga aeri et permet incorporar moviments de tracció que ajuden a crear força de base funcional.

Augmenta la movilitat i la flexibilitat

Realitzar estiraments amb regularitat t’aporta múltiples beneficis: millora la coordinació, facilita el moviment, relaxa el cos reduint la tensió muscular i produeix sensació de benestar.

M'agrada... i ara què?

Si creus que aquesta completíssima pràctica és per a tu, no ho dubtis més i anima't a provar-ho, quedaràs enamorat/a.

Troba la classe que millor s'adapta a les teves necessitats.

Curs Online d'Iniciació

Curs en línia d'iniciació al ioga aeri a través del mètode ioga trapeze. Amb aquest curs obtindràs la destresa necessària per a familiaritzar-te i usar el teu yogatrapeze o gronxador aeri de manera segura.

Classes presencials

Classes setmanals de ioga aeri amb el mètode ioga trapeze. Grups reduïts, classes molt personalitzades, bon ambient i divertides. En el Mas la Llum (Matarranya). 

Màster Class Exclusiva

Si el que vols és una classe presencial puntual, reuneix un mínim de 6 persones i realitzem una màster class personalitzada.

Galeria d'imatges

Foto Mas La Llum
Foto Mas La Llum
Foto Mas La Llum