VIU, APRÈN I GAUDEIX EN LA CASA DE PALLA 

Mas la Llum, ecoturisme rural en el Matarranya

El teu espai inspirador en vida autosuficient, sostenible i saludable. Gaudeix allotjant-te en una casa rural ecològica, referent en gestió i desenvolupament rural sostenible. Participa en les formacions en bioconstrucció i activitats lúdico-formatives que hem preparat per a tu.

Som en Xavi i la Marta, que junt amb els nostres fills, en Pau i l’Anna, vam iniciar en 2011 una aventura… L’aventura de viure i autoconstruir el Mas la Llum, la casa de palla, una finca autosuficient i en constant evolució. 

QUÈ ET VE DE GUST FER?

Aquestes són les activitats d’ecoturisme rural, bioconstrucció i vida saludable més destacades

Vols rebre totes les novetats en el teu e-mail? Subscriu-te i rebràs ofertes especials. 

En el Mas la Llum, tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d’oferir el servei sol.licitat, per a més informació pots accedir a la nostra política de privacitat a peu de pàgina de la web. En subscriure’t al nostre butlletí, ens autoritzes per a oferir-te productes, serveis i informació relacionada amb les activitats del Mas la Llum i a fidelitzar-te com a client. 

TENS ALGUN DUBTE?

Posa’t en contacte amb nosaltres per a resoldre qualsevol dubte sobre els nostres cursos i/o serveis. Emplena aquest formulari i et respondrem al més aviat possible