BIOCONSTRUCCIÓ

Vols aprendre els secrets d'una casa sana i sostenible?


Visita la casa de palla, participa en els cursos de bioconstrucció i vida autosuficient

VINE A VISITAR LA CASA DE PALLA, UNA BIOCONSTRUCCIÓ AUTOSUFICIENT

Visita Guiada al Mas la Llum

Descobreix els secrets de la bioconstrucció

Descobreix un lloc únic. Una casa d'ecoturisme rural de palla, bioclimàtica i completament autosuficient.

Mas la Llum és una casa d'ecoturisme rural ecològica, bioclimàtica i completament autosuficient, autoconstruïda amb bales de palla “jumbo”, fusta i fang.

Descobriràs com el disseny bioclimàtic autoregula la temperatura interior aportant confort i estalvi energètic.

T'ensenyem com autogestionem els recursos aigua, sol, terra… i residus de manera sostenible; i descobriràs com és viure en una casa energèticament autosuficient.

Vols saber el que és viure a ritme Solar?

Durada: 1h 30min (mínim 4 persones)

Visita guiada al @maslallum, la casa de palla, una bioconstrucció autosuficient i bioclimàtica.

Durada: 1h 30min - Mínim: 4 persones

Preu per persona:

CURSOS I TALLERS DE BIOCONSTRUCCIÓ 

TENS UN SOMNI EN BIOCONSTRUCCIÓ?


T'ajudem a convertir la teva visió en una realitat sostenible
FORMACIÓ EN BIOCONSTRUCCIÓ ADAPTADA A LES TEVES NECESSITATS

 
Tinc una idea, una il·lusió, 
però no sé per on començar…


Tinc un projecte definit i vull començar a executar-lo, necessito informació específica… 

Pot venir el meu arquitecte/a a conèixer el Mas la Llum? Si, veurà els detalls constructius de la bioconstrucció amb palla i fang.

Podem ajudar-te a convertir la teva visió en una realitat sostenible. T'oferim orientació i formació especialitzada basada en la nostra experiència per a impulsar el teu projecte, des de la concepció fins a la seva execució. Som el suport necessari en bioconstrucció per a tu i el teu arquitecte/a. Descobreix com podem ser el catalitzador que transforma la teva visió en un projecte amb impacte positiu.

Mas la llum

MISSIÓ I VALORS

Mas la Llum, la casa de palla, és un referent en l'àmbit de la bioconstrucció i la sostenibilitat ambiental. Amb una passió indestructible per a crear un futur més conscient i respectuós amb el medi ambient, s'ha convertit en un espai d'aprenentatge i divulgació en el camp de la construcció sostenible i l'autosuficiència. 

Com a gestors d'una finca de 7 hectàrees amb criteris de permacultura, hem adoptat la sostenibilitat mediambiental i social en totes les nostres activitats. 

És a través de la nostra Aula de Formació Activa, que compartim coneixements i experiències en bioconstrucció, autosuficiència, gestió de recursos i residus autogestionats. Amb un enfocament pràctic, de participació activa i de col·laboració, afavorint un ambient d'aprenentatge enriquidor i estimulant.

La nostra missió és cocrear un present i futur millor, on la bioconstrucció, la sostenibilitat i la col·laboració siguin els pilars fonamentals. En el Mas la Llum ens dediquem a inspirar, capacitar i ajudar a les persones en el camí cap a una societat més conscient, respectuosa amb el medi ambient i més sostenible.

Voluntariat EN BIOCONSTRUCCIÓ

Si el que desitges és practicar o aprendre de forma més intensa, tens l'oportunitat de realitzar jornades de voluntariat seguint el ritme de l'obra.

Què oferim? 
La nostra experiència i coneixement en bioconstrucció a ritme de l'obra.
Què esperem? 
L'aplicació en l'obra dels coneixements, acompanyant al ritme de l'evolució de l'obra i seguint les nostres instruccions.

Què NO oferim? No oferim allotjament ni menjars gratuïts. Si vols venir has d'autogestionar-te el dia a dia. Pots venir amb autocaravana o furgoneta adaptada, pots llogar l'habitació i menús, pots allotjar-te a casa d'amics i venir a l'obra… Sí que pots usar els espais comuns de la finca i participar en les activitats que realitzem a part de l'obra, si així ho desitges.
Llavors, quin és l'intercanvi? Nosaltres et donem la formació i l'oportunitat de realitzar les pràctiques en l'obra; tu deixes en l'obra el teu temps de pràctiques aplicades.

Estigues informat a través del nostre blog de totes les activitats de Bioconstrucció

13/05/2024

Prepara't per a l'Estiu!! Taller de protector solar 100% natural

07/05/2024

La ruta lanera de ECOTUR, tramando experiencias

21/04/2024

Plantant llavors de canvi amb les famílies de l'Aula Natura i els joves Scouts Santa Isabel de Zaragoza.