ALLOTJAMENT ECOLÒGIC

Desconnecta, respira, descansa i re-connecta't amb la naturalesa

Viu una experiència única en una casa de palla, fang i fusta a ritme solar i en autosuficiència.
Deixa't acaronar pels elements naturals i lliures de tòxics, desconnecta i recàrrega la teva energia.
Gaudeix del turisme rural ecològic i sustentable en el Matarranya. 

Icono mano con un corazón

Natural i sense tòxics

Habitacions construïdes amb elements naturals i sense tòxics. Bales de palla, fusta, revestida de fang i pintada amb argila natural, regulant així la humitat de l'habitació i permetent un major confort.

La palla no sols actua com a aïllament tèrmic, també és un bon aïllament acústic i electromagnètic, no permetent que a l'interior de les habitacions entrin ones wifi o cobertura mòbil, per la qual cosa la desconnexió i el descans estan garantits.

Habitación cama doble

Construïda amb materials de proximitat

Cama

124 bales de palla “jumbo” i 472 bales de palla petites

Ventanas de la habitación

Fusta procedent de boscos certificats FSC i en els interiors sense tractaments químics

Puerta de cristal al exterior

Interiors de terra i calç

Interior habitación con dibujo de flores en la pared

Pintures naturals d'argila, lliure de tòxics

Icono placa solar

Bioclimàtica i autosuficient

L'impacte de la teva estada serà mínim.
Si el que vols és deixar la mínima petjada ecològica possible, aquesta és la teva millor opció! 

Esquema de cómo funciona una casa bioclimática

Bioclimàtica

Durant la teva estada podràs comprovar com funciona una casa bioclimàtica, els seus avantatges i com redueix gairebé a nivells nuls l'aportació d'energia extra per a escalfar o refrigerar l'habitació.

Esquema de cómo se vive en una casa autosuficiente y a ritmo solar

Autosuficient

Podràs experimentar com es viu en una casa autosuficient i a ritme solar, aprofitant els recursos naturals, fent un ús responsable i monitorant els consums i estalvis per a ser més eficients.

Icono mano con tierra

Sostenible y ecològica

Sent la protecció i la bellesa dels elements naturals, de la cura i acaronament de les persones, del planeta i del futur de tots.

I perquè la teva estada amb nosaltres sigui d'allò més agradable i vivencial, hem elaborat la Guia d'Usuari, per a gaudir al màxim d'una casa ecològica i autosuficient.

Habitación
Sábanas

Llenceria de llit i bany 100% cotó

Cama

Realitzem la bugaderia a casa, amb energia solar i detergent ecològic i/o amb certificació ECOLABEL.

Baño

Neteja d'habitacions, banys i estades comunes amb productes naturals i/o amb certificació ECOLABEL

Muebles madera

Mobiliari nou en fusta natural sense vernissos ni tractaments. Resta de mobiliari reciclat.

Habitación
Icono mueble habitación

Habitació Algars / Matarranya

Naturals, càlides, lluminoses i acollidores

Habitacións doble amb bany

Habitacións bioclimàtica

 • Habitació bioclimàtica

 • Habitació doble amb desdejuni bàsic inclòs.

 • Superfície habitació i bany 25m2 amb entrada individual.

 • Terrassa amb accés a la “era”, zona enjardinada que compleix amb funcions bàsiques d'autosuficiència, com és el cultiu de plantes aromàtiques, medicinals o hortalisses i les basses de recirculació de l'aigua pluvial per a depurar-la i revitalitzar-la.

 • L'habitació compta amb el seu bany complet revestit de calç amb la tècnica del “tadelakt”, una tècnica ancestral per a impermeabilitzar les zones humides de manera natural.

 • Dos llits (90) o llit doble (1,80).

 • Llenceria de bany i de llit 100% cotó.

 • Sofà, amb possibilitat d'usar-ho com a llit supletori (consultar condicions i tarifa).

 • Possibilitat d'afegir bressol supletori (consultar disponibilitat i tarifa). 

 • Desconnecta: Sense wifi i sense cobertura mòbil a l'interior de l'habitació.

 • Zona comuna de sala Bar-Menjador amb accés a cobertura mòbil (depenent de la companyia telefonia mòbil).

 • 100% energia solar

 • Canvi de llençols a partir de la 3a nit

 • No s'admeten animals de companyia en les nostres instal·lacions.


Més Informació

Condicions generals de compra i contractació:

4. CONDICIONS ESPECÍFIQUES DE LA CONTRACTACIÓ EN LÍNIA D'ALLOTJAMENT

A través de la web https://maslallum.es/ca/alojamiento/ l'USUARI pot contractar el nombre de nits que desitja gaudir de la seva estada i l'habitació seleccionada. 
Actualment les tarifes del PRESTADOR en allotjament són NO REEMBORSABLES, l'hoste paga en el moment de la reserva el preu total, que no serà reemborsable en cas de cancel·lació, canvis o si no es presenta. 

Qualsevol servei addicional a la contractació de les nits seleccionades per a l'estada com a llits supletoris, desdejuno bufet extra, neteja i canvi de llençols diari, menjars, sopars, begudes, activitats o qualsevol altre producte o servei prestat s'efectuarà el pagament en el moment de la seva estada i amb els mètodes de pagament acceptats:

 • Amb targeta únicament a través de la web www.maslallum.es, adquirint en el seu carret de la compra els productes i serveis o a través del producte “TPV Pagament web productes i serveis Mas la Llum” indicant en unitats l'import total a pagar.
 • Pagament en efectiu 

L'USUARI entén i accepta que en l'establiment únicament acceptem aquests dos mètodes de pagament.


Contacta amb nosaltres a través del correu electrònic (maslallum@maslallum.es) o al telèfon 617370305 per a concretar la disponibilitat d'habitacions. Una vegada acordats els dies d'estada t'enviarem una confirmació de reserva amb l'enllaç per a efectuar el pagament de la reserva a través de la nostra pàgina web en el període de 24h. Una vegada passat aquest temps, si no hem rebut el pagament de la reserva, aquesta quedés anul·lada.


Hora d'entrada: a partir de les 17h
Hora de sortida: abans de les 12h 
Horari de desdejunis: de 8.30h a 10h
Horari de sopars: de 20.30h a 23h 


Tarifa de Preus amb IVA 10% inclòs 

 • Habitació doble amb desdejuni inclòs: 150€
 • M.P. (desdejuni i sopar inclòs) :175€
 • Llit supletori o sofà llit desdejuno inclòs (preu per persona): 25€ 
 • Bressol supletori (0-2): 15€
 • Canvi de llenceria de llit i bany diari: 9€
 • Neteja extra de l'habitació: 15€

Servei de desdejuni, menjar i sopar


 • CRTE-065/2014 Mas la Llum, casa rural d'allotjament compartit, servei de menjador, i amb esment d'artesania i categoria de tres espigues.
 • Complint amb el Reial decret 933/2021, de 26 d'octubre, les persones titulars de les activitats d'hostalatge recolliran les dades de les persones usuàries de les mateixes a fi de procedir al seu registre i a la comunicació necessàries per al compliment de les obligacions legals. Els comunicats d'entrada per a l'ús dels serveis d'hostalatge hauran de ser signats per tota persona major de catorze anys que faci ús d'aquests, conforme al sistema i model que s'estableixi. En el cas de les persones menors de catorze anys, les seves dades seran proporcionades per la persona major d'edat de la qual vagin acompanyats.
 • Aquestes dades se'ls sol·licitarà en el moment del chek-in (entrada). Si el viatger es nega a comunicar les dades necessàries per a emplenar el comunicat de viatgers, no podrem donar-li accés a l'allotjament que prèviament tenia reservat, sent causa de cancel·lació i pèrdua del 100% de la reserva.
 • El CLIENT ha de ser conscient que s'allotja en una casa rural autosuficient i bioclimàtica, motiu pel qual alguns dels serveis habituals poden necessitar de l'acció activa i responsable del client.
 • El CLIENT rep l'habitació en condicions òptimes de neteja i ordre, i està obligat a fer un ús acurat d'aquesta, així com dels espais comuns i zones enjardinades. Si el CLIENT observés algun desperfecte o anomalia, haurà de comunicar-lo en el moment de la seva observació.
 • L'allotjament estarà exclusivament ocupat per les persones registrades. Està completament prohibit allotjar a persones que no estiguin registrades.
 • El CLIENT es compromet a actuar amb el màxim civisme, respectant l'entorn, les persones i altres clients o hostes, la calma, la naturalesa, la neteja i l'ordre.
 • Respecte, en tot moment, per la calma i el descans, la convivència amb els veïns, hostes i clients, així com en l'entorn. Per aquest motiu, el soroll a partir de les 23h està prohibit (excepte el típic d'una conversa al jardí o dins de l'habitació). Els nivells de soroll pel dia també han de ser adequats amb l'entorn. 
 • El CLIENT haurà de ser diligent i acurat en el consum d'electricitat i l'aigua, així com ser responsable de climatitzar l'habitació de manera natural segons les recomanacions de bioclimàtiques aportades en la guia d'usuari o en defecte d'això per les explicacions realitzades durant elcheck-in (entrada). 
 • EL PROPIETARI es reserva el dret de no acceptar o anul·lar estades que no compleixin les normes de convivència, en qualsevol moment i sense possibilitat de reemborsament. 
 • EL PROPIETARI no es responsabilitza dels objectes personals dipositats a l'habitació pels CLIENTS, així com dels objectes que poguessin haver oblidat.

Per a qualsevol consulta, suggeriment o reclamació, vostè pot dirigir-se al personal del Mas la Llum, o utilitzar el correu electrònic maslallum@maslallum.es


Actualment les tarifes del PRESTADOR en allotjament són NO REEMBORSABLES, l'hoste paga en el moment de la reserva el preu total, que no serà reemborsable en cas de cancel·lació, canvis o si no es presenta.

Condicions de contractació i reserva


FORMULARI DE RESERVA ECOTURISME RURAL

Consulta'ns la disponibilitat per a allotjar-te en el Mas la Llum, la casa de palla
Et contestarem en el menor temps possible