BLOG

27/07/2022

(ES) Verano de bioconstrucción en el Mas la Llum, la casa de paja / (CAT) Estiu de bioconstrucció al Mas la Llum, la casa de palla

(CAT) Apren i gaudeix de la bioconstrucció i de la ecogastronomia durant les teves vacances / (ES) Aprende y disfruta de la bioconstrucción y la ecogastronomía durante tus vacaciones
(ES) Verano de bioconstrucción en el Mas la Llum, la casa de paja / (CAT) Estiu de bioconstrucció al Mas la Llum, la casa de palla

CAT

Aquest estiu gaudeix de la casa de palla, la bioconstrucció… i molt més.

Que en fa de dies que no publiquem res a les xarxes… No, no ens han abduït, estem immersos en el fang!! Si, volem aprofitar aquest estiu per deixar llest tot el “revoc” (arrebossat amb fang) de l’edifici d’habitacions i tancar definitivament tota la palla. Bioconstrucció en estat pur.

Així que si encara no has vist una casa de palla, autosuficient i bioclimàtica, no pots trigar gaire a visitar-nos perquè ven aviat la palla ja no es veurà… tenim opcions per a tots els gustos:

I si el que vols és embrutar-te de fang, aquest estiu és la teva oportunitat!!

Palla, fang, aprendre com es fan enlluïts, gaudir d'un bany al riu Algars... Ja tens una experiència ben divertida i diferent per passar aquests dies de vacances. Contacta amb nosaltres i vine a ajudar-nos amb el fang i la palla, necessitem mans ?

ES

Este verano disfruta de la casa de paja, la bioconstrucción… y mucho más.

Hace muchos días que no publicamos nada en las redes!... No, no nos han abducido, ¡¡estamos inmersos en el barro!! Queremos aprovechar este verano para dejar listo todo el “revoco” (enlucido con barro) del edificio de habitaciones y cerrar definitivamente toda la paja. Bioconstrucción en estado puro.

Así que, si todavía no has visto una casa de paja, autosuficiente y bioclimática, no puedes tardar mucho a visitarnos porque pronto la paja ya no se verá...  Tenemos opciones para todos los gustos:

Y si el que quieres es ensuciarte de barro, ¡¡este verano es tu oportunidad!!

Paja, barro, aprender a enlucir, disfrutar de un baño en el río Algars y ya tienes una experiencia muy divertida y diferente para pasar estos días de vacaciones. Contacta con nosotros y ven a ayudarnos con el barro y la paja, necesitamos manos ?