BLOG

31/10/2023

SC23CAT Setmana de la Ciència també al @maslallum

Descobreix la Ciència i la Sostenibilitat
SC23CAT Setmana de la Ciència també al @maslallum
(CAT) En el Mas la Llum, la casa de palla, estem emocionats de formar part de la 23a edició de la Setmana de la Ciència SC23CAT. De l'11 al 20 de novembre, et convidem a un viatge fascinant a través de la ciència, la tecnologia i l'harmonia amb la naturalesa. Estàs llest per a una experiència única?

La Setmana de la Ciència és una iniciativa destinada a acostar la ciencia, la tecnologia i la sostenibilitat a la ciutadania, fomentant especialment les vocacions científiques entre els joves. Enguany, commemorem l'Any Joan Oró, en honor al centenari del naixement del bioquímic Joan Oró i Florensa. Però això no és tot, també exploren temes importants com el centenari de la visita d'Albert Einstein a Barcelona i altres fites científiques. Més informació.

La teva Experiència en Mas la Llum

En el Mas la Llum, et convidem a experimentar la sostenibilitat en la seva forma més pura. Durant tota la setmana, de l'11 al 20 de novembre, obrirem les nostres portes per a oferir visites guiades. Serà una oportunitat única per a descobrir de primera mà els aspectes més fascinants que fan que Mas la Llum sigui un exemple de sostenibilitat i respecte per la naturalesa. I enguany, hem incorporat una emocionant novetat! A més d'aprendre com gestionem l'aigua de pluja, els conceptes clau d'un edifici bioclimàtic i com captem l'energia del sol, podràs gaudir d'una experiència encara més immersiva amb nostra gimcana."

La casa de palla és un projecte completament autosuficient, bioclimàtic i bioconstruït amb materials naturals com la fusta, la palla i el fang. Però això no és tot, en Mas la Llum, et submergiràs en l'experiència de viure en una casa de palla natural, lliure de tòxics i productes que puguin afectar la salut i al medi ambient. Descobriràs com es respira i es viu en un espai en perfecta harmonia amb la naturalesa.

Detalls de la Visita 

• Data: De l'11 al 20 de novembre. 
• Horari: De 10:30h a 13:30h. 
• Preu: Gratuït 
• Reserva prèvia necessària: maslallum@maslallum.es, 617370305. 

Uneix-te a nosaltres en la Setmana de la Ciència per a celebrar la ciència, la sostenibilitat i l'armonia amb la naturalesa. T'esperem!

Com arribar: 

Mas la Llum, la casa de palla. Partida Mas la Llum, s/n – Arenys de Lledó, 44622. 
Coordenades GPS: 40°58'43.0"N 0°16'30.4"E.

(ES) En Mas la Llum, la casa de paja, estamos emocionados de formar parte de la 23ª edición de la Semana de la Ciencia SC23CAT. Del 11 al 20 de noviembre, te invitamos a un viaje fascinante a través de la ciencia, la tecnología y la armonía con la naturaleza. ¿Estás listo para una experiencia única?

La Semana de la Ciencia es una iniciativa destinada a acercar la ciencia y la tecnología a la ciudadanía, fomentando especialmente las vocaciones científicas entre los jóvenes. Este año, conmemoramos el Año Joan Oró, en honor al centenario del nacimiento del bioquímico Joan Oró i Florensa. Pero eso no es todo, también exploramos temas importantes como el centenario de la visita de Albert Einstein a Barcelona y otros hitos científicos. Más información.

Tu Experiencia en Mas la Llum

En Mas la Llum, te invitamos a experimentar la sostenibilidad en su forma más pura. Durante toda la semana, del 11 al 20 de noviembre, abriremos nuestras puertas para ofrecer visitas guiadas. Será una oportunidad única para descubrir de primera mano los aspectos más fascinantes que hacen que Mas la Llum sea un ejemplo de sostenibilidad y respeto por la naturaleza. ¡y este año, hemos incorporado una emocionante novedad! Además de aprender cómo gestionamos el agua de lluvia, los conceptos clave de un edificio bioclimático y cómo captamos la energía del sol, podrás disfrutar de una experiencia aún más inmersiva con nuestra gimcama."

La casa de paja es un proyecto completamente autosuficiente, bioclimático y bioconstruido con materiales naturales como la madera, la paja y el barro. Pero eso no es todo, en Mas la Llum, te sumergirás en la experiencia de vivir en una casa de paja natural, libre de tóxicos y productos que puedan afectar a la salud y al medio ambiente. Descubrirás cómo se respira y se vive en un espacio en perfecta armonía con la naturaleza.

Detalles de la Visita 

  • Fecha: Del 11 al 20 de noviembre.
  • Horario: De 10:30h a 13:30h. 
  • Precio: Gratuito 
  • Reserva previa necesaria: maslallum@maslallum.es, 617370305. 

¡Únete a nosotros en la Semana de la Ciencia para celebrar la ciencia, la sostenibilidad y la armonía con la naturaleza. ¡Te esperamos! 

 Cómo Llegar:

Mas la Llum, la casa de paja. Partida Mas la Llum, s/n - Arens de Lledó, 44622. 

Coordenadas GPS: 40°58'43.0"N 0°16'30.4"E.