BLOG

06/04/2022

Formació Escoles Agràries - Curs de bioconstrucció amb canya

La bioconstrucció és un conjunt de tècniques constructives que busquen la utilització de materials minerals o orgànics, amb poca petjada ecològica i respectuosos amb el medi i amb les persones que l’habiten.
Formació Escoles Agràries - Curs de bioconstrucció amb canya

(CAT)

Ben entrada la primavera i ens activem de nou amb la bioconstrucció!!

Teníem moltes ganes de poder compartir amb tu que aquest any tornem a col·laborar amb les Escoles Agràries, repetim col·laboració amb l'Escola Agrària d'Amposta i ens estrenem amb l'Escola Agrària Mas Bové, a Constantí.

Avui et volem presentar la Formació de 32h a Mas Bové, una formació molt pràctica amb un programa divers i molt interessant, però també amb una part centrada en "la canya" com a material en la bioconstrucció.

Presentació i objectius

La bioconstrucció és un conjunt de tècniques constructives que busquen la utilització de materials minerals o orgànics, amb poca petjada ecològica i respectuosos amb el medi i amb les persones que l’habiten. Algunes d'aquestes tècniques i materials són tradicionals i d'altres molt innovadores.
Els darrers anys s'ha estès aquest tipus de construcció tant a ciutats com al món rural. S’ha posat en valor aquest tipus d’arquitectura que s’integra al paisatge, molt sostenible i que pretenen aprofitar materials generats en l’activitat agrícola o el seu entorn.


L'objectiu del curs és presentar conceptes bàsics, tècniques i materials que s'utilitzen en la bioconstrucció, on ens centrarem amb l’ús de la canya com a material principal. El curs és eminentment pràctic, on les explicacions teòriques estan reforçades amb exercicis pràctics.

Quan?

2, 3, 9, 10, 13, 16, 17 i 20 de juny
de 16.00 a 20.00 h

Si t'interessa la bioconstrucció, aquesta és una gran oportunitat!!

Inscriu-t'he aviat, les places són molt limitades.

+ info: Descargar

Formulari d’Inscripcions

Coordinadora: Montse Martorell telèfon 977 343 289

ext. 02. a/e montsemartorell@gencat.cat

INSCRIPCIÓ OBERTA FINS EL 13 DE MAIG O FINS EXHAURIR PLACES DISPONIBLES

Ens veiem aviat a Mas Bové

@maslallum