BLOG

17/07/2023

Ecoturismo Rural, reserva tu escapada en la "casa de paja"

Desconecta, respira, descansa y reconectate con la naturaleza
Ecoturismo Rural, reserva tu escapada en la "casa de paja"

(CAT) Avui tenim una notícia important que compartir amb tu: Ja tenim habitació disponible a “La Casa de Palla!

I no sols això, sinó que a més durant aquesta temporada tenim un descompte irresistible del 42%.  RESERVA

Abans de continuar, permet-nos compartir-te breument la nostra història i ubicació actual, intentarem ser breus, encara que si ens coneixes, saps que les converses s’allarguen…  

"En el 2011 iniciem el projecte del Mas la Llum, la casa de palla, tota una aventura familiar d'autoconstrucció i posada en marxa de la casa d'ecoturisme rural i finca autosuficient. Durant aquest temps, vam tenir el plaer de rebre a moltes persones que van gaudir de la seva estada i van compartir moments inoblidables amb nosaltres, incloent-te a tu! Ecoturisme, agroecologia, tracte de proximitat i activitats lúdic-formatives eren el dia a dia del Mas la Llum, un projecte pròsper i que creava comunitat i aprenentatge. 

Però al juliol del 2017 un incendi va fer estralls en la nostra vida, irrompent i arrasant amb tot… Sens dubte un dur cop. Però les circumstàncies de la vida estan per a créixer, i d'això hem après a ser resilients, més fortes i a gaudir més de la vida. 

Després de reflexionar sobre el rumb a prendre en la nostra vida, vem decidir seguir amb el projecte i reconstruir el “Mas la Llum 2.0, la casa de palla”. Autoconstruït amb bales de palla “jumbo”, fusta i terra com a elements principals, és un edifici bioclimàtic i autosuficient. 

Aquesta vegada però, l'obra ha anat més lenta del que ens hagués agradat, l'edifici principal que alberga el nostre habitatge i el bar-menjador, així com la sala d'activitats en el 2020 ja estaven acabats i en funcionament. Però la vida ens ha portat a gestionar paral·lelament a l'obra altres projectes: formacions en bioconstrucció, assessoria de projectes, projecte de recuperació de la llana, classes de yogatrapeze, aula de formació i també el projecte de camperització… fent que la nostra dedicació en temps, recursos i finançament a l'edifici d'habitacions hagi estat menor."

I avui, en quina situació està? 

En data d'avui tot l'edifici està acabat, hi ha una habitació completament disponible i moblada, llista per a tu. La resta d'habitacions encara estan en obres (falten els interiors i tancaments). 

Després que aquesta habitació hagi estat llogada per llargues temporadas, ara decidim posar-la a la teva disposició per si et ve de gust venir a gaudir de nou del Mas la Llum 2.0, un projecte ple d'il·lusió i amor. 

Tenim ganes de tornar a entrar en la dinàmica de l'allotjament rural ecològic, agafant forces!! I gràcies a la teva reserva, obtenir finançament per a poder seguir endavant amb el projecte. 

Aquí pots veure fotos i característiques de l'habitació.

Com reservo?

Pots reservar directament en la web o contactant amb nosaltres per telèfon o mail, de moment no estem en cap altre portal de reserva. 

Esperem que aquesta informació t'arribi amb molta il·lusió i amb ganes de gaudir d'uns dies en el Mas la Llum, la casa de palla.

(ES) Hoy tenemos una noticia importante que compartir contigo: ¡Ya tenemos habitación disponible en “La Casa de Palla”!

Y no solo eso, sino que además durante esta temporada tenemos una un descuento irresistible del 42%. RESERVA

Antes de continuar, permítenos compartirte brevemente nuestra historia y ubicación actual, intentaremos ser breves, aunque si nos conoces, sabes que las conversaciones se alargan…?

"En el 2011 iniciamos el proyecto del Mas la Llum, la casa de palla, toda una aventura familiar de autoconstrucción y puesta en marcha de la casa de ecoturismo rural y finca autosuficiente. Durante ese tiempo, tuvimos el placer de recibir a muchas personas que disfrutaron de su estancia y compartieron momentos inolvidables con nosotros, ¡incluyéndote a ti! Ecoturismo, agroecología, trato de proximidad y actividades lúdico-formativas eran el día a día del Mas la Llum, un proyecto próspero y que creaba comunidad y aprendizaje. 

Pero en Julio del 2017 un incendio hizo estragos en nuestra vida, irrumpiendo y arrasando con todo… Sin duda un duro golpe. Pero las circunstancias de la vida están para crecer, y de esto hemos aprendido a ser resilientes, más fuertes y a disfrutar más de la vida.  

Tras reflexionar sobre el rumbo a tomar en nuestra vida, decidimos seguir con el proyecto y reconstruir el “Mas la Llum 2.0, la casa de palla”. Autoconstruido con balas de paja “jumbo”, madera y tierra como elementos principales, es un edificio bioclimático y autosuficiente.  

Esta vez, pero la obra ha ido más lenta de lo que nos hubiera gustado, el edificio principal que alberga nuestra vivienda y el bar-comedor, así como la sala de actividades en el 2020 ya estaban acabados y en funcionamiento. Pero la vida nos ha llevado a gestionar paralelamente a la obra otros proyectos: formaciones en bioconstrucción, asesoría de proyectos, proyecto de recuperación de la lana, clases de yogatrapeze, aula de formación y también el proyecto de camperización… haciendo que nuestra dedicación en tiempo, recursos y financiación al edificio de habitaciones haya sido menor."

Y hoy, ¿en que situación está? 

A fecha de hoy todo el edificio está acabado, hay una habitación completamente disponible y amueblada, lista para ti. El resto de habitaciones aún están en obras (faltan los interiores y cerramientos). 

Después de que esta habitación haya estado alquilada por una larga temporada, ahora decidimos ponerla a tu disposición por si te apetece venir a disfrutar de nuevo del Mas la Llum 2.0, un proyecto lleno de ilusión y amor. 

Tenemos ganas volver a entrar en la dinámica del alojamiento rural ecológico, ¡¡cogiendo fuerzas!! Y gracias a tu reserva, obtener financiación para poder seguir adelante con el proyecto. 

Aquí puedes ver fotos y características de la habitación

¿Cómo reservo?

Puedes reservar directamente en la web o contactando con nosotros por teléfono o mail, de momento no estamos en ningún otro portal de reserva. 

Esperamos que esta información te llegue con mucha ilusión y con ganas de disfrutar de unos días en el Mas la Llum, la casa de palla.