BLOG

26/09/2023

Curs d’Iniciació a la Bioconstrucció

(CAT) Vols viure en una casa natural i eficient? (ES) ¿Quieres vivir en una casa natural y eficiente?
Curs d’Iniciació a la Bioconstrucció

(CAT) Vols viure en una casa natural i eficient? Necessites fer una edificació per als animals, l’hort o magatzem? Vols reformar el mas per fer-lo més natural i eficient? T’interessa la bioconstrucció?

Sigui quina sigui la teva inquietud vers la bioconstrucció, aquest curs és per a tu!! Aquí adquiriràs els coneixements generals necessaris per a submergir-te en la bioconstrucció i donar vida al projecte que portes en ment. 

Els nostres cursos són de grups reduïts, petits i exclusius. Això ens permet brindar un tracte personalitzat i adaptar-nos a les necessitats i inquietuds de cadascun dels participants.

El Curs d'Iniciació a la Bioconstrucció és una combinació perfecta de teoria aplicada i pràctica. Al llarg de tres mòduls, abordarem temes essencials d'aquest apassionant món:

Programa:

Mòdul 1: 

  • Bioconstrucció
  • Bioclimàtica y eficiència energètica
  • Disseny, planificació i execució de l’obra.  

Mòdul 2:

  • Fonamentació, estructures i teulades

Mòdul 3: 

  • Construcció amb terra

Quan? Marca aquestes dates en el teu calendari:

Diumenge 12 de Novembre

Dissabte 18 de Novembre

Dissabte 25 de Novembre

Horari:

De 10h a 17:30 (dinar inclòs)

Preu: 

Curs Iniciació a la Bioconstrucció 150€

Opció un únic dia PVP 75€ amb dinar inclòs.

No perdis aquesta oportunitat única d'endinsar-te en el món de la bioconstrucció! Les places són limitades, així que assegura el teu lloc ara mateix

 RESERVAR

(ES) ¿Quieres vivir en una casa natural y eficiente? ¿Necesitas hacer una edificación para los animales, el huerto o almacén? ¿Quieres reformar el cortijo para hacerlo más natural y eficiente? ¿Te interesa la bioconstrucción?

Sea cual sea tu inquietud hacia la bioconstrucción, este curso es para tú!! Aquí adquirirás los conocimientos generales necesarios para sumergirte en la bioconstrucción y dar vida al proyecto que llevas en mente.

Nuestros cursos son de grupos reducidos, pequeños y exclusivos. Esto nos permite brindar un trato personalizado y adaptarnos a las necesidades e inquietudes de cada uno de los participantes.  

El Curso de Iniciación a la Bioconstrucción es una combinación perfecta de teoría aplicada y práctica. A lo largo de tres módulos, abordaremos temas esenciales de este apasionante mundo:  

Programa:

Módulo 1: 

  • Bioconstrucción
  • Bioclimática y eficiencia energética
  • Diseño, planificación y ejecución de la obra. 

Módulo 2:

  • Fundamentación, estructuras y tejados

Módulo 3: 

  • Construcción con tierra

¿Cuándo? Marca estas fechas en tu calendario: 
Domingo 12 de Noviembre
Sábado 18 de Noviembre
Sábado 25 de Noviembre

Horario:
De 10h a 17:30 (comida incluida)

Precio:

PVP Curso Iniciación a la Bioconstrucción 150€

Opción un único dia PVP 75€ comida incluida.

¡No pierdas esta oportunidad única de adentrarte en el mundo de la bioconstrucción! Las plazas son limitadas, así que asegura tu lugar ahora mismo

 RESERVAR