BLOG

13/06/2023

Curs bàsic de bioconstrucció agrària amb E.A. Amposta Juliol 2023

Curs on aprendràs les tècniques i materials que s'usen en bioconstrucció des de la cimentació fins a la coberta, completant tot el procés constructiu. I tot això aplicat a les construccions d'una explotació agrària, amb pràctiques al @maslallum.
Curs bàsic de bioconstrucció agrària amb E.A. Amposta Juliol 2023

(CAT) Curs bàsic de Bioconstrucció agrària a l’Escola Agrària d’Amposta, els dies 7, 8, 14, 15, 21, i 22 de juliol de 2023

Comencem l’estiu amb bioconstrucció, aportant experiència i coneixements a totes les persones que amb ganes d’aprendre i experimentar us inscriviu a aquesta nova edició del curs de bioconstrucció a l’EA d’Amposta. 

L’entorn agrícola i la bioconstrucció han d’anar plegats. Amb la combinació d’ambdues, es tanca un cercle de recursos i aprofitament d’aquests, ja que en bioconstrucció s’utilitzen molts materials subproductes de l’agricultura. 

I a nosaltres fer aquest curs ens fa tanta il.lusió com el primer dia!! Per a nosaltres és un plaer poder compartir els nostres coneixements i experiències, ajudar i empoderar a totes aquelles persones que volen bioconstruir, per què saben que és el futur, que és la manera de sostenir i millorar el nostre planeta. 

Si tens ganes de conèixer més sobre la bioconstrucció aplicada en entorns agraris, fes la teva reserva, el nombre de participants és limitat. 

Quan?

7, 8, 14, 15, 21, i 22 de juliol de 2023

Divendres de 16h a 19h 

Dissabtes de 9h a 13h i de 14.30h a 17.30h  

On?

A l’Escola Agrària d’Amposta i al Mas la Llum, la casa de palla 

Objectiu

L'objectiu del curs és presentar les tècniques i materials que s'usen en bioconstrucció des de la cimentació fins a la coberta, completant tot el procés constructiu de qualsevol edificació. I tot això aplicat a les construccions d'una explotació agrària. Curs molt pràctic.

Programa

·       MÒDUL 1, dv. 7 i ds. 8 de juliol: PRESENTACIÓ DEL CURS. DESCRIPCIÓ DEL PROCÉS D'AIXECAMENT. ESTRUCTURES.

 ·       MÒDUL 2, dv. 14 i ds. 15 de juliol: LA TERRA I ELS SEUS USOS: TAPIAL, SUPERADOBES, COB, ADOBES,ARREBOSSATS,...

·       MÒDUL 3, dv. 21 i ds. 22 de juliol: FONAMENTS, COBERTES I BIOCLIMÀTICA.

Inscripcions i més info

Reserves:

Escola Agrària d’Amposta 

Coordinació: Oriol Comellas – Telf: 722 189 678 -  977 701 500 – mail: uricojo@gmail.com

Cost del curs: 32 €  Baixa el PDF amb tota la Info

(ES) Curso básico de Bioconstrucción agraria en la “Escola Agrària d’Amposta”, los días 7, 8, 14, 15, 21, y 22 de julio de 2023

Empezamos el verano con bioconstrucción, aportando experiencia y conocimientos a todas las personas que con ganas de aprender y experimentar os inscribís a esta nueva edición del curso de bioconstrucción al EA de Amposta. 

El entorno agrícola y la bioconstrucción tienen que ir juntos. Con la combinación de ambas, se cierra un círculo de recursos y aprovechamiento de estos, puesto que en bioconstrucción se utilizan muchos materiales subproductos de la agricultura. 

¡¡Y a nosotros hacer este curso nos hace tanta ilusión como el primer día!! Para nosotros es un placer poder compartir nuestros conocimientos y experiencias, ayudar y empoderar a todas aquellas personas que quieren bioconstruir, por qué saben que es el futuro, que es la manera de sostener y mejorar nuestro planeta. 

Si tienes ganas de conocer más sobre la bioconstrucción aplicada en entornos agrarios, haz  tu reserva, el número de participantes es limitado.


¿Cuándo?
7, 8, 14, 15, 21, i 22 de julio de 2023

Viernes de 16h a 19h 

Sábados de 9h a 13h i de 14.30h a 17.30h  


¿Dónde?
En la Escola Agrària d’Amposta y en el Mas la Llum, la Casa de palla 

Objetivo
El objetivo del curso es presentar las técnicas y materiales que se usan en bioconstrucción desde la cimentación hasta la cubierta, completando todo el proceso constructivo de cualquier edificación. Y todo esto aplicado a las construcciones de una explotación agraria. Curso muy práctico.

Programa

·       MODULO 1, v. 7 y s. 8 de julio: PRESENTACIÓN DEL CURSO. DESCRIPCIÓN DEL PROCESO DE LEVANTAMIENTO.  ESTRUCTURAS.

·       MODULO 2, v. 14 y s. 15 de julio: LA TIERRA Y SUS USOS: TAPIA, SUPERADOBES, COB, ADOBES, ENLUCIDOS…

·       MODULO 3, v. 21 y s. 22 de julio: CIMENTACIÓN, CUBIERTAS I BIOCLIMÁTICA.

Inscripciones y más info

Reservas:

Escola Agrària d’Amposta 

Coordinación: Oriol Comellas – Telf: 722 189 678 -  977 701 500 – mail: uricojo@gmail.com

Coste del curso: 32 €  Baja el PDF con toda la info