BLOG

08/04/2023

Agenda d’activitats per a l’abril del 2023

Descobreix tot el que hem preparat per a tu el mes d'abril de 2023
Agenda d’activitats per a l’abril del 2023

(CAT) Agenda d’activitats per a l’abril del 2023

 Descobreix tot el que hem preparat per a tu el mes d'abril de 2023! A banda de les activitats habituals que pots reservar en qualsevol moment aL @maslallum, et presentem una proposta d'emocionants activitats programades perquè puguis anar reservant les dates. No et perdis l'oportunitat de viure experiències inoblidables amb nosaltres!

 (ES)Agenda de actividades para abril del 2023

 Descobreix tot el que hem preparat per a tu el mes d'abril de 2023! A banda de les activitats habituals que pots reservar en qualsevol moment a @maslallum, et presentem una proposta d'emocionants activitats programades perquè puguis anar reservant les dates. No et perdis l'oportunitat de viure experiències inoblidables amb nosaltres!

 09/04/2023 Diumenge – Domingo  11h a 12:30h  

Taller de bellesa conscient, un taller gratuït on mostrarà rutines de bellesa per incorporar al dia a dia amb cosmètica fresca i vegana. 

Taller de belleza consciente, un taller gratuito donde mostrará rutinas de belleza para incorporar al día a día con cosmética fresca y vegana.

Impartit/impartido: @montsetolosa

14/04/2023 Divendres - Viernes 17h a 19h 

Taller de Moviment Lliure Creatiu i Jam Sesion  de dansa, un espai per a tota la família. 

Taller de Movimiento Libre Creativo y Jam Sesion de danza, un espacio para toda la familia.

Impartit/impartido: Roser

16/04/2023 Diumenge -  Domingo  10h a 14h 

Dansa Tranze per connectar amb la teva essència. 

Danza Tranze para conectar con tu esencia.

Impartit/impartido: Nerea

22/04/2023  Dissabte – Sábado 11h a 12:30h

Visita guiada al @maslallum: vine a visitar la casa de palla i descobreix com es viu a ritme solar i desconnectats… Ah!! I si et ve de gust després podràs fer un vermut o cerveza artesana!!

Visita guiada al @maslallum: ven a visitar la casa de paja y descubre como se vive a ritmo solar y desconectados… Ah!! Y si te apetece después podrás hacer un vermut o cerveza artesana!!

 

29/04/2023 Dissabte – Sábado 

Taller de Cosmètica Terapèutica, el poder guaridor de les plantes. Aquest taller de dos mòduls complets és una oportunitat única per a adquirir saviesa, experiència i coneixements sobre com utilitzar els ingredients naturals, els secrets de la cosmètica natural i com pot beneficiar la teva salut i benestar.
Tota la informació i detalls sobre el taller els trobes en el següent enllaç: COSMÈTICA TERAPÈUTICA

Taller de Cosmética Terapéutica, el poder sanador de las plantas. Este taller de dos módulos completos es una oportunidad única para adquirir sabiduría, experiencia y conocimientos sobre cómo utilizar los ingredientes naturales, los secretos de la cosmética natural y cómo puede beneficiar tu salud y bienestar.

Toda la información y detalles sobre el taller los encuentras en el siguiente enlace: COMSMÉTICA TERAPEUTICA

 Impartit/impartido: Esencia Ancestral