Wellness Mas la Llum

Quan una activitat t’aporta beneficis el més coherent és continuar practicant-la, i si a part aquesta activitat et resulta divertida, millor encara.

I això és el que passa amb les classes de Yogatrapeze

Per a qui no conegui encara aquesta modalitat, el Yogatrapeze de YOGABOY és una eina d’inversió que et permet practicar postures de ioga aeri (flexions de columna i postures invertides d’una manera més segura i més profunda). Les classes inclouen extensions passives d’esquena, treball de centre, enfortiment de tren superior, equilibri i postures invertides.

A més les classes de YogaTrapeze inclouen fitness (sèries de peu i de sòl per a enfortir el tren superior), moviments acrobàtics, exercicis de pilates i dansa.

El yogatrapeze és en definitiva una combinació multidisciplinar molt completa i ideal per alleujar el mal d’esquena, enfortir el centre i el tren superior, millorar l’equilibri, la mobilitat i la flexibilitat.

 • Força

 • Equilibri

 • Flexibilitat

Les classes de Yogatrapeze són divertides, dinàmiques i fluides.

Equilibri i consciència corporal

El treball en suspensió et permet explorar la capacitat de moviment del teu cos prenent així major consciència corporal, et redescobreixes mentre vas entrant en els exercicis.

Al treballar amb un element extern en moviment augmentes la concentració en el cos i practiques l’equilibri.

Practicar exercicis d’equilibri entre altres beneficis aporta:

 • Millora la coordinació dels moviments

 • Enforteix el sistema neuromuscular

 • Augmenta l’estabilitat de el cos

 • L’equilibri dinàmic millora la força muscular

Tonificació

La combinació de les sèries d’exercicis de força i flexibilitat tonifica el cos de forma saludable, mantenint un sistema musculo-esquelètic sa i en bona forma. El yogatrapeze permet incorporar moviments de tracció que ajuden a crear força de base funcional. L’entrenament en el yogatrapeze es focalitza en treball de centre i del tren superior.

Benefici de les Inversions

per Lucas Rockwood de YOGABODY Naturals (Https://www.yogabody.es/empezando-con-el-yogatrapeze-2/)

“El Yogatrapeze és probablement més conegut com un dispositiu de tracció espinal. En la nostra vida de cada dia, la gravetat aixafa la nostra espina dorsal, comprimint i reduint l’espai entre les nostres vèrtebres. Al penjar lliurement cap per avall des dels malucs, s’inverteix el procés i permets que la teva columna vertebral s’allargui i alliberi. Per a qualsevol persona que pateixi de mal d’esquena, tensió o desequilibris musculars, aquesta pràctica es pot sentir com un miracle.

Quan et poses a l’inrevés, inverteixes la pressió de la sang en el teu cos i augmentes la circulació. Això t’aporta un torrent d’energia, i a més enforteixes el teu sistema immunològic a l’estimular el sistema limfàtic. “

Flexibilitat

La pràctica d’exercicis d’estiraments amb regularitat relaxa la musculatura i la ment aportant-nos una sensació de benestar general. A la classe de Yogatrapeze treballem amb exercicis d’estiraments i aprofundim en diversos d’ells per guanyar més flexibilitat i rang de moviment.

Realitzar estiraments amb regularitat ens aporta múltiples beneficis:

 • millora la coordinació i facilita el moviment

 • augmenta la mobilitat

 • relaxa el cos, reduint la tensió muscular

 • contribueix a prevenir lesions musculars

 • facilita la pràctica d’altres activitats esportives

 • desenvolupa la consciència corporal ja que necessites concentrar-te en la musculatura que estàs treballant.

 • produeix benestar.

M’agrada…I ara què?

Si creus que aquesta completíssima pràctica és per a tu, no ho dubtis més i vine a provar una classe al Mas la Llum. Hi ha classe cada tarda de dilluns a divendres, una agradable i complerta activitat en un espai cobert i ventilat (adaptats a les mesures sanitàries exigides en cada fase).

Però … necessito comprar un yogatrapeze per assistir a classe? NO, al Mas la Llum disposem d’un yogatrapeze per a cada alumne/a. Encara que … com la gran majoria, acabaràs per desitjar tenir un a casa teva.

Les classes de Yogatrapeze són de grups reduïts i l’única cosa que has de portar és una ampolla d’aigua per hidratar-te i una estoreta o tovallola.

Consulta horaris i disponibilitat

617370305

maslallum@maslallum.esPin It on Pinterest

Share This