Amb motiu de la celebració #10añosCeresEcotur, ahir  Mas La Llum i La Ojinegra, allotjaments certificats en #Teruel per Ceres Ecotur (Turismo Rural Ecológico) vam realitzar el Taller de Sabó Afeltrat en una activitat enmarcada en l’AGROMERCAT de #norteTeruel , promovent la sostenibilitat del medi rural i posant-ho en valor.

Va ser una fantàstica experiència, molt divertida i agradable; en un acollidor entorn de l’AGROMERCAT, amb parades plenes de sostenibilitat rural. Durant tot el matí cada participant al taller va fer-se el seu propi sabó enfeltrat amb llana de races autòctones com la rasa aragonesa i la ojinegra; i amb un excel.lent sabó de Matarrania Cosmética 100% Bio. 

Ara podrán gaudir d’una estupenda dutxa amb aquest fantàstic i personalitzat sabó enfeltrat.

Gracies a t@ts per la vostra participació i col.laboració.  #10añosCeresEcoturMatarrania Cosmética 100% Bio ,  Cea Itaca AndorraLa Ojinegra y  Mas La Llum.

Recorda que el Mas la Llum també es desplaça; Vols que realitzem un taller de sabó enfeltrat al teu centre, escola, esdeveniment, activitat…? Contacta amb nosaltres al maslallum@maslallum.es – 617370305.Pin It on Pinterest

Share This