Una finca autosuficient i en constant evolució.

Després de l’incendi, ens plantegem quina és la millor manera de recuperar l’entorn… hi ha tantes possibilitats!! Però la millor serà deixar que la pròpia naturalesa es regeneri any rere any.

Continuem apostant per l’alimentació ecològica i de proximitat com a base dels desdejunis, pic-nics i sopars per a tod@s; agricultura ecològica, compres directes a l’agricultor, aliments de temporada i proximitat són varis dels criteris per a una alimentació saludable en el Mas la Llum.

El turisme sostenible, conscient i respectuós, continuarà sent el pilar fonamental del Mas la Llum.

Després de l’experiència de viure durant 5 anys en una casa sana, lliure de tòxics, bioclimàtica, completament autosuficient (100% energia solar; aigua de la pluja, reutilització d’aigües grises….)

Continuem apostant pel natural i artesanal, continuarem col·laborant i donant visibilitat a l’artesania natural: llums orgànics, sabó casolà enfeltrat amb llana del Matarranya i Bajo Aragón;

Un lloc on gaudir del paisatge de muntanya, de la diversitat de la flora i fauna salvatge; un excel·lent entorn per a re-connectar amb la naturalesa, practicar esport a l’aire lliure, relaxar-se, gaudir, viure….

{

Juntament amb els nostres fills, Pau i Anna, vem iniciar en el 2011 una aventura… l’aventura de viure i autoconstruir el  Mas la Llum, la casa de palla.

Xavi i Marta

{

Calendari d' <strong><em>Activitats</em></strong>

Carregant... Carregant...

<strong><em>Notícies</em></strong>

Revista ARRELS, un edifici que és natura

Revista ARRELS, un edifici que és natura

Aquest trimestre @maslallum sortim a la revista trimestral ARRELS @monarrels No us la perdeu!! És plena de reportatges molt interessants. Un edifici que és natura, bioconstrucció i estil de vida. Gràcies Laura Ortiz pel reportatge i gràcies Dani Codina per les...

Mes notícies en el butlletí

Mas la Llum, la casa de paja

Mas la Llum, la casa de paja, Partida Mas la Llum (Ctra., TE-V-3303, 44622 Arens de Lledó (Matarraña), Teruel

Contacta amb nosaltres

A través d’aquest formulari de contacte online pots realitzar-nos qualsevol consulta que tingueu sobre el projecte.

Síguenos en Facebook

Facebook Pagelike Widget


Pin It on Pinterest

Share This