Esports,
salut i benestar.

SENDERISME

Situats en un excepcional entorn natural, amb el riu Algars a 400mts i als peus del Parc Natural dels Ports de Beseit (Terra Alta-Matarranya-Morella)

Un lloc on gaudir del paisatge de muntanya, de la diversitat de la flora i fauna salvatge; un excel·lent entorn per a re-connectar amb la naturalesa, practicar esport a l’aire lliure, relaxar-se, gaudir, viure….

Gaudint avui i preservant per a generacions futures…. per a gaudir de l’entorn hem de respectar-lo, acceptar les limitacions de la seva fragilitat i protegir-lo, no hem de deixar petjada al nostre pas. Silenci, quietud, observació, escolta, no intervenció… Respecte per l’entorn, la seva flora i fauna, respecte pel seu fràgil equilibri.

WELLNESS

Fitness Mas la Llum: IogaTrapeze

¡¡Reinventant la sala de dansa, moviment i fitness del Mas la Llum!!

IogaTrapeze  és una combinació de ioga aeri i fintness; és una activitat divertida, completament diferent i per a tots els nivells

El Ioga Trapeze de YOGABODY  és una eina d’inversió que permet practicar postures de ioga aeri (flexions de columna i postures invertides) d’una manera segura i profunda. En les classes YogaTrapeze també s’inclou treball de centre, enfortiment de tren superior, equilibri i estiraments.

Amb el IogaTrapeze es treballa tot el cos: tonificació, estiraments i equilibri.

En les sessions de Ioga Trapeze realitzarem seqüències adaptades a les necessitats de cada participant: sessions d’estiraments i relaxació després d’una jornada d’activitats de muntanya en els Ports; sessions matinals de revitalització i consciència; sessions de fitness en naturalesa; fitness en sala…

Classes individuals i classes de grups reduïts.

+ Info: 617370305 – maslallum@maslallum.es

Més notícies en el bulletí

Mas la Llum, la casa de paja

Mas la Llum, la casa de paja, Partida Mas la Llum
(Ctra., TE-V-3303, 44622
Arens de Lledó (Matarraña), Teruel

Contacta amb nosaltres

A través d’aquest formulari de contacte online pots realitzar-nos qualsevol consulta que tingueu sobre el projecte.

Síguenos en Facebook

Facebook Pagelike Widget


Pin It on Pinterest

Share This