Alimentació ecològica
i de proximitat (Km0)
Continuem apostant  per l’alimentació ecològica
i de proximitat com a base dels desdejunis, pic-nics i sopars per a tothom; agricultura ecològica, compres directes a l’agricultor, aliments de temporada i proximitat són varis dels criteris per a una alimentació saludable en el Mas la Llum.
En aquesta nova etapa gràcies a l’acte solidari de COMPO EXPERT de plantació de 31 arbres fruiters i a la recuperació de bancals de cultius, donarem més pes a l’agricultura ecològica en el Mas la Llum: fruiters, vinyes, enjardinament hortícola… més pes a la producció en la finca per a auto-consum i divulgació de l’alimentació ecològica.

L’enjardinament de la finca el volem realitzar amb plantes comestibles i medicinals: tanques amb parres de raïm de taula, zones enjardinades amb plantes medicinals, hort enjardinat… Zones humides per a recuperar, recircular i depurar l’aigua de la pluja, amb sistemes de basses unides i ecosistema aquàtic..

Per a tot això necessitarem del coneixement i la col·laboració de persones que vulguin desenvolupar un projecte global d’alimentació ecològica que a part de proveir l’auto-consum al Mas la Llum, pugui generar suficient excedent per a l’autoocupació.

 

Et ressona? T’animes a portar un projecte autònom d’agricultura ecològica?

Contacta amb nosaltres: maslallum@maslallum.es – 617370305

Par a més informació  apunta’t al nostre butlletí

Mas la Llum, la casa de paja

Mas la Llum, la casa de paja, Partida Mas la Llum
(Ctra., TE-V-3303, 44622
Arens de Lledó (Matarraña), Teruel
Contacta amb nosaltres
A través d’aquest formulari de contacte online pots realitzar-nos qualsevol consulta que tingueu sobre el projecte.

Síguenos en Facebook

Facebook Pagelike Widget


Pin It on Pinterest

Share This