Del 12 al 21 de novembre

  De 10 h a 13.30 h

  Gratuït

  Cal reserva prèvia:

  maslallum@maslallum.es

  617370305

  On estem:

  Mas la Llum, la casa de palla
  Partida Mas la Llum

  Arenys de Lledó 44622

  40°58’43.0″N 0°16’30.4″E

  40.978619, 0.275117

Del 12 al 21 de novembre se celebrarà la 26a edició de la Setmana de la Ciència, amb l’àrea temàtica de l’Any Internacional de l’Economia Creativa per al Desenvolupament Sostenible, i el Mas la Llum hi estarà present. Estem molt contents i orgullosos de participar-hi activament.

Durant tota la setmana, del 12 al 21 de novembre, fem jornades de portes obertes i visites guiades, per conèixer de primera mà cadascun dels aspectes més importants que fan del Mas la Llum, la casa de palla, una finca sostenible. Completament autosuficient, bioclimàtica i bioconstruïda amb elements naturals com la fusta, la palla i el fang. Descobrireu un munt de secrets per a una vida més sostenible, com per exemple com recollim, utilitzem, reutilitzem i depurem de forma natural l’aigua de la pluja, o com captem l’energia del Sol per a obtenir electricitat i per a escalfar-nos a l’hivern. A més també tindreu l’oportunitat de saber com es respira i es viu en una casa de palla natural, lliure de tòxics i/o productes que poden afectar a les persones i al medi.

Us animem a visitar-nos!!

26ª Setmana de la Ciència:

En el marc de la Setmana de la Ciència s’organitzaran tot un munt d’activitats de disseminació de la ciència arreu del nostre territori. Jornades de portes obertes, activitats virtuals, exposicions, tallers científics…, una gran oferta científica diferents formats a l’abast de tothom!

La Setmana de la Ciència s’adreça a tots els públics i té com a objectius fonamentals apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania i fomentar les vocacions científiques entre els més joves.

Amb motiu de la celebració de l’Any Internacional de l’Economia Creativa per al Desenvolupament Sostenible, de l’Any internacional de les Fruites i Verdures, de l’Any Europeu del Ferrocarril i del Centenari de Naixement del Servei Meteorològic de Catalunya, enguany la Setmana de la Ciència se centrarà en el tema de la sostenibilitat.”Pin It on Pinterest

Share This